2 035 579 tekstów, 18 408 poszukiwanych i 354 oczekujących
Dog Eat Dog
dog_eat_dog

Dog Eat Dog – zespół muzyczny pochodzący z USA grający muzykę będącą mieszanką różnych stylów muzycznych. Zespół otrzymał nagrodę VMA MTV za debiut w 1993 roku.

Rok założenia: 1991
Pochodzenie: Stany Zjednoczone
Gatunek: hardcore punk, crossover, rapcore, ska.

Skład:
John Connor - wokal
Matt Salem - gitara
Dave Neabore - gitara basowa
Brandon Finley - perkusja

Dyskografia:
Warrant EP (Roadrunner Records, 1993)
All Boro Kings (Roadrunner Records, 1994)
Play Games (Roadrunner Records, 1996)
Amped (Roadrunner Records, 1999)
In The Dog House: The Best And The Rest (Roadrunner Records, 2000)
Walk With Me (Wanted Records, 2006)

1. Warrant (1993)

2. All Boro Kings (1994)

3. Play Games (1996)

4. Amped (1999)

Komentarze (1):

KrainaElfow10 22 grudnia 2018 15:26
(0)
Ale komiczna nazwa zespołu :D psy jedzą psy xD

tekstowo.pl
2 035 579 tekstów, 18 408 poszukiwanych i 354 oczekujących

Największy serwis z tekstami piosenek w Polsce. Każdy może znaleźć u nas teksty piosenek, teledyski oraz tłumaczenia swoich ulubionych utworów.
Zachęcamy wszystkich użytkowników do dodawania nowych tekstów, tłumaczeń i teledysków!


Reklama | Kontakt | FAQ Polityka prywatności