tekstowo.pl
1 592 670 tekstów w serwisie, 15 878 poszukiwanych i 951 oczekujących
wyszukiwanie zaawansowane >
Przeglądaj wykonawców na literę
Ad Inferna
Fanów: 2
Zobacz teksty piosenek >
ad_inferna
O wykonawcy Płyty

Francuski zespół grający muzykę dosyć oryginalną - połączenie gothic metalu z electro. Powstał w Paryżu w 1996 roku.

skład
V.V. Arkames : Vocals
Asphodel : Vocals
V.N.A. : Drums
Mr. Hyde : Bass
V. Orias : Guitar, Keyboard, Programming

dyskografia
Siècles De Cendres (CD - 1998)
L’Empire des Sens (CD - 2002)
Metamorphose (EP - 2008)
Trance N Dance (CD - 2009)
Héroïne (Revisited Trance und Tanz) (EP - 2010)
Dsm (CD - 2010)
There Is No Cure (CD - 2011)

Brak dyskografii tego artysty

Edytuj dyskografię >>

Komentarze (0):

Zamknij

Największy serwis z tekstami piosenek w Polsce. Każdy może znaleźć u nas teksty piosenek, teledyski oraz tłumaczenia swoich ulubionych utworów.
Zachęcamy wszystkich użytkowników do dodawania nowych tekstów, tłumaczeń i teledysków!

Reklama | Kontakt | FAQ Polityka prywatności